伊莉討論區

標題: 永尾瑪利亞封性感Icon [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-11-6 12:09 AM     標題: 永尾瑪利亞封性感Icon

現年22歲嘅AKB48舊將永尾瑪利亞,今年開始作個人發展取得唔錯成績,先後到台灣及香港出席活動及見粉絲,由於形象火辣,所以單飛後卻不愁出路,永尾瑪利亞早前為TBS電視台《Last Kiss》到關島拍攝真人騷節目,搞到男模拍檔動L嘅報道令佢知名度大增。

永尾瑪利亞效力AKB期間唔多起眼,風頭自然被一眾主將蓋過,不過佢單飛後以性感索女形象發展,佢會推出2017年水著年曆大曬變幻球,當中更不乏上半身大特寫,凸顯其有痣嘅上圍。永尾又為今期男士雜誌《Friday》拍封面及寫真,最近又參演翻拍自麻雀漫畫嘅真人版日劇《咲-Saki-》,下月先會播出4集連續劇,明年更會搬上大銀幕。同時,永尾同島崎遙香曾經係AKB9期生隊友,趁住島崎遙香離隊在即,其畢業歌《Better》已公開MV,永尾都有份演出,歌曲描寫島崎即將畢業嘅心情,歌曲收錄於AKB4846張單曲《High Tension》嘅Type B版本內。

心得:AKB48竟然有永尾瑪利亞這類型性感少女,前途可能比其他 AKB 女星更加輝煌!

[attach]116480121[/attach][attach]116480124[/attach][attach]116480125[/attach][attach]116480126[/attach][attach]116480127[/attach][attach]116480128[/attach][attach]116480129[/attach][attach]116480130[/attach][attach]116480131[/attach][attach]116480132[/attach][attach]116480133[/attach][attach]116480123[/attach]

作者: JACKYCHOU2491    時間: 2016-11-6 12:41 AM

貨真價實的美少女
繼續加油喔
作者: wesleyjungle    時間: 2016-11-6 11:04 AM

該不會又是下一個下海拍AV的
作者: bronson38    時間: 2016-11-6 11:02 PM

身材和外型都不錯,期待她的作品
作者: a22058126    時間: 2016-11-7 02:00 AM

身材真是好啊又長的漂亮啊
作者: s198621757    時間: 2016-11-7 02:58 AM

這個超正的  希望可以演AV   
作者: FREEDOMCHAN    時間: 2016-11-12 08:29 PM

真的非常漂亮的日本正妹

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www02.eyny.com/) Powered by Discuz!